Hier treft u een lijst aan met actieve leden van de Cooperatie Mauritiuskerk.

Inschrijfformulier

Het is bijna zover. Aan het plan voor behoud Mauritiuskerk Silvolde kunnen wij nu samen invulling geven. Doen wij niks, dan sluit de kerk per 1 januari 2018. Maar zover willen wij het niet laten komen. De Stuurgroep bestaande uit Stichting Vrienden Mauritiuskerk, de locatieraad en de ondersteunende denktank gaat nu aan de slag om met u dit ambitieuze plan te realiseren.

Doelstelling

Het verwerven van de Mauritiuskerk in Silvolde door de stichting ‘Vrienden van de Mauritiuskerk’ voor een brede inzet op sociaal en cultureel terrein, maar ook op het gebied van spiritualiteit, religie en kunst. Multifunctionaliteit van het gebouw staat voorop waarbij gebouw en organisatie in een Coöperatie U.A. worden gegoten. De Coöperatie U.A. (uitgesloten aansprakelijkheid voor leden) zal dan de exploitatie van het gebouw op zich nemen en in samenwerking met alle gebruikers de functionaliteit waarborgen. Het gebouw is voor ons allemaal maar ook van ons allemaal.

Uitnodiging tot lidmaatschap

Graag nodigen wij u uit om met ons geschiedenis te schrijven! Word lid van de Coöperatie U.A. Mauritius zodat het gebouw van Silvolde blijft. Wij streven naar minimaal 500 betalende leden met een minimale jaarcontributie van € 25,00. Daarvoor krijgt u 1 stem in de Coöperatie U.A.. Hoe meer ledencertificaten u koopt, hoe meer stemrecht en ledenvoordeel u heeft. Leden hebben daarnaast recht op korting bij eigen-evenementen in het gebouw. Graag zien wij uw jaarlijkse steun tegemoet. De jaarlijkse opbrengst is voor het gebouw, dus voor Silvolde.

Laat u Silvolde geschiedenis schrijven?

Download hier het formulier dat op de actiedag 1 oktober a.s. door onze vrijwilligers wordt opgehaald.

Mocht u op de actiedag niet thuis zijn, geen probleem dan kunt u bij deelname de envelop met inschrijfformulier deponeren in de brievenbus van het kerkgebouw of het ingevulde formulier per e-mail versturen aan inschrijven@reddemauritiuskerk.nl.

Resultaat

Het in stand houden van dit monumentale gebouw met een grote historische waarde in het hart van Silvolde. Vitaal Silvolde gedragen door enthousiaste en gewaardeerde vrijwilligers daar gaan wij voor.

Dank alvast voor uw betrokken lidmaatschap!